Bruintjes maken Zuiderburen in

Trainingsbal

Na een hoop wedstrijden op het sportpark traden de Zuiderburen gister aan op het veld van 'de Bruintjes' tegen het team van 'de Bruintjes'. Dit kon echter het tij niet keren. Met Renier en Michel centraal op het veld, moesten de Zuiderburen bij rust al vaststellen dat de tegenstander kwalitatief beter was.

Hoewel de wil aanwezig was, konden de Zuideburen voorin geen vuist maken. Achterin bleek ook weer eens dat de Zuiderburen in de hoek zitten waar de klappen vallen. Bij rust was het al 3-0 voor 'de Bruintjes' en het vierde tegendoelpunt viel ook al snel na de spelhervatting.
Peer Tijssen mocht de marge nog even verkleinen, na een presentje van de keeper van 'de Bruintjes', maar daarna liep het verschil toch weer verder op. In het laatste kwartier waren er nog goede kansen voor Eric Bel, maar hij wist oog in oog met de keeper niet te scoren.

Hiermee was de grootste nederlaag van het seizoen (6-1) een feit en hebben de Zuiderburen sinds de openingswedstrijd niet meer weten te winnen. Voor de moraal zou het goed zijn als hier weer eens verandering in kwam. Volgende week spelen de geel-roden tegen 'de Valk', waartegen dit seizoen al twee keer gelijk gespeeld werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *