Collectieve wanprestatie

Evenals vorig seizoen zijn de Zuiderburen er gister niet in geslaagd te winnen van de 'Red Coral'. Onder toeziend oog van Adrie, die 's middags pas voor Casteren moest spelen faalde het collectief tegen het zwakker geachte team van de 'Red Coral'.

Met Eric Cox centraal op het middenveld begonnen de geel-roden aan de eerste wedstrijd zonder Adrie. Deze bleek erg gemist te worden. De lijn in het spel was ver te zoeken en de beide keepers hadden weinig werk te verrrichten. Beste kans in de eerste helft was voor Martijn, die een bal van dichtbij over schoot. In de tweede helft werden Michel, Tommy en Ron ingebracht, maar dit veranderde weinig aan het spelbeeld. Wel leverde het de keepers iets meer werk op, omdat ook de 'Red Coral' voelde dat het mogelijk was om de eerste punten van het seizoen te behalen. Beide team namen meer risico, waardoor Leon, die als één van de weinige zijn normale niveau haalde achterin af en toe de zeilen bij moest zetten. Voorin werd de daadkracht steeds minder. Eric Lemmens probeerde het nog, maar zijn schot werd gekraakt.

Een kleine tien minuten voor tijd sloeg het noodlot voor de Zuiderburen toe. Vanuit de verdediging van de 'Red Coral' werd de bal diep gespeeld, waarna uitgerekend Leon, in het duel, de bal niet goed raakte en met een boogbal de eigen doelman Cees passeerde. Hiermee schonken de geel-roden de eerste 3 punten aan de 'Red Coral' en moeten de Zuiderburen constateren dat het niveau erg achteruit gegaan is. Dit belooft weinig goeds voor de wedstrijd van komende week tegen 'Het Bronneke', die nog geen enkel doelpunt tegen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *