Dennis zet Zuiderburen I persoonlijk op goede spoor

Trainingsbal

Gister stonden Dennis en Jannes voor de tweede achtereenvolgende keer centraal op het middenveld. Beide spelers hebben het vertrouwen uitbetaald met doelpunten. Vooral Dennis was goed op schot in het duel om de Jeku-cup, tegen de 'Red Coral'. Met drie doelpunten had hij namelijk een groot aandeel in de klinkende 4-0 overwinning.

De wedstrijd begon voor Zuiderburen I al voortvarend. Zo waren Michael (1 keer met een kopbal en 1 keer met een schot) en Harm (open kans) in de beginfase al zeer dicht bij de openingstreffer. In deze fase werd de 'Red Coral' goed onder druk gezet en ook het spel was bij vlagen zeker niet slecht.
Tien minuten voor de rust werd dit spelbeeld ook zichtbaar in de score. De 'Red Coral' kreeg de bal na een corner niet weg en Dennis profiteerde daar optimaal van door droog de 1-0 tegen de touwen te jagen.

Na de thee veranderde er in eerste instantie weinig aan de verhoudingen in het veld. Dennis' compaan op het middenveld, Jannes droeg zorg voor de verdubbeling van de score, door de bal hard onhoudbaar in de verre hoek te schieten, nadat de 'Red Coral' deze weer moeilijk weg kreeg. Hierna zakte de wedstrijd een beetje in en kwamer er zelfs voor de 'Red Coral' kansen. Gelukkig voor Zuiderburen I stond Cees op de juiste plaats na een counter van de caféploeg.

Even leek het erop dat de geel-roden weer in de problemen zouden komen tegen de 'Red Coral'. Dennis stelde echter orde op zaken en kroonde zichzelf met de 3-0 en de 4-0 tevens tot topscoorder van team I van de Zuiderburen. De 3-0 scoorde hij met de voet en het vierde doelpunt werd knap in de verre hoek binnen gekopt, uit een goede vrije trap van Eric Lemmens.

Door deze overwinning staat Zuiderburen I op de eerste plaats in de poule en is de eerdere Nederlaag in de competitie tegen de 'Red Coral' weer bijna vergeten. Volgende tegenstander van Zuiderburen I is komende zondag het team van 'de Haoverekkers', ditmaal in competitieverband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *