Dubbel verlies voor de Zuiderburen

Tegen het op papier zwakkere team van 'De Driesprong' konden de Zuiderburen gister geen vuist maken. Dit bleek al snel in de eerste helft, waarin het spel niet om aan te zien was.

Het leek wel een voorbode op het slechte nieuws dat Adrie na de wedstrijd te melden had; Hij gaat namelijk het team van de Zuiderburen verlaten en z'n heil in de selectie van Casteren beproeven. In de eerste helft creerden de Zuiderburen nauwelijks kansen en 'De Driesprong' benutte één van hun weinige kansen wel. Met een 1-0 achterstand gingen de Zuiderburen de rust in.

Na de rust werd Eric Cox ingebracht en die maakte al snel na de hervatting van de wedstrijd z'n 3de doelpunt van het seizoen. Bij dit doelpunt hadden de Zuiderburen de matig fluitende scheidsrechter wel aan hun zijde. Hiermee leek de wedstrijd weer hoopvol voor de geel-roden, maar deze hoop werd weggevaagd door een schitterend afstandschot waarop Cees het antwoord schuldig moest blijven. Dit doelpunt werd binnen 2 minuten gevolgd door de derde treffer van 'De Driesprong', die eveneens knap afgemaakt werd.

Michel bracht de spanning nog enigszins terug na een goede kopbal uit de corner van Adrie, maar verder dan dit doelpunt kwamen de Zuiderburen niet.
Dit was het laatste officiele wapenfeit van Adrie in het geel-rode tenue van de Zuiderburen. 'T is te hopen dat het team veerkracht zal tonen, want het gemis van Adrie zal in het veld zeer zeker gemerkt worden. Komend weekend staat de confrontatie met 'De Rodeho' op het programma, waarbij naast Adrie veel bepalende spelers ontbreken aan de kant van de Zuiderburen. Vanaf deze plek wensen wij Adrie veel succes in Casteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *