Harm Goorman krijgt Gouden klomp uitgereikt

Harm Goorman wint de Gouden klomp

Tijdens de Algemene ledenvergadering van gisteravond kreeg Zuiderburen 4-speler Harm Goorman de Gouden Klomp 2021 uitgereikt. Voorzitter Frans overhandigde de trofee aan de routinier. Daarbij dankte hij Harm voor zijn inspanningen in de rol van scheidsrechter coördinator. Sinds 2016 vervulde Harm deze rol, toen hij de taken overnam van Willem Jansen. Tevens werd Harm geroemd om zijn inzet wanneer er hulp gevraagd werd voor werkzaamheden op en rond het veld. Harm schroomde het dan niet de handen uit de mouwen te steken.

Harm blijft zich inzetten voor de club

Onlangs gaf Harm te kennen het aansturen van de scheidsrechters te willen beëindigen. Daar staat tegenover dat hij aanbood Ruud te willen ondersteunen met het belijnen van de velden. Hier zijn we als club Harm zeer erkentelijk voor. De Gouden Klomp wisseltrofee heeft met Harm dan ook een waardig opvolger van Hans Lavrijsen gekregen.

De wisseltrofee bestaat sinds 2011 en is in het leven geroepen om die Zuiderbuur te eren, die zich bovengemiddeld voor onze club ingezet heeft in de voorbije periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *