Organisatorische wijzigingen

Organisatorische wijzigingen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen vrijdag heeft voorzitter Frans een aantal organisatorische wijzigingen aangekondigd. Deze wijzigingen hebben betrekking op het bestuur, maar ook daarbuiten vinden een aantal veranderingen plaats.

Fabiënne neemt afscheid als bestuurslid

Fabiënne Gooskens, het enige vrouwelijke lid in het bestuur heeft aangekondigd dat ze haar taken wenst te beëindigen. Fabiënne maakte sinds 2018 deel uit van het bestuur en was daarin mede verantwoordelijk voor de facturatie van sponsoren en het incasseren van contributiegelden. Tijdens de vergadering werd ze bedankt voor haar diensten en kreeg ze uit handen van de voorzitter een mooi presentje.

Het bestuur vond het wenselijk dat iemand de plaats van Fabiënne over zou nemen en bij voorkeur ook weer iemand uit het damesteam. Die hebben we ook gevonden in de persoon van Celine Fabrie. De Algemene Ledenvergadering stemde in met haar aanstelling waarmee het bestuur weer op peil is. Hierbij willen we Fabiënne nogmaals bedanken en wensen we Celine veel succes.

Nieuwe scheidsrechter coördinator en extra belijner

Sinds 2016 regelde Harm Goorman de aanstellingen van scheidsrechters voor onze thuiswedstrijden. Afgelopen seizoen gaf hij aan dat dat het laatste seizoen zou worden. Onlangs heeft Harm zijn werkzaamheden aangaande de scheidsrechter coördinatie overgedragen aan Frans Jansen. Laatstgenoemde heeft inmiddels een start gemaakt voor dit seizoen. Wij bedanken Harm voor zijn werkzaamheden en wensen Frans veel succes als zijn opvolger.

Naast het voetballen in Zuiderburen 4 blijft Harm zich ook nog op een andere manier inzetten voor de club. Hij heeft namelijk aangegeven samen met Ruud van Gompel het belijnen van de velden op te willen pakken, zoals ook aangekondigd in het voorgaande bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *