Matig begin bekertoernooi voor Zuiderburen II

Twee ballen

Zuiderburen II stond gistermorgen op het veld voor de bekerwedstrijd tegen de 'Red Coral', en al snel moest geconcludeerd worden dat het niet de dag was van team 2 van de Zuiderburen. De aftrap was gedaan en de 'Red Coral' deed alles om de bal in de goal van de zuiderburen te krijgen.

Gelukkig was Willem goed wakker om dit te voorkomen. Enige echte kans in de eerste helft voor Zuiderburen II kwam op naam van Renier, die er echter in slaagde een buitenkansje om zeep te helpen. De kansverhouding sloeg hierna door in het voordeel van de 'Red Coral', maar gelukkig kon Willem alle pogingen neutraliseren.

Na de thee kreeg de opgeroepen Wouter nog enkele kansjes maar deze werden allen gestopt door de keeper van de tegenpartij. Het slotoffensiefje van de in het geel rood spelende Zuiderburen leverde ook geen succes meer op, waardoor de wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0.
Volgend weekend zal er door de Zuiderburen uit een ander vaatje getapt moeten worden als het voor de competitie aantreedt tegen 'de Stampers'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *