Mooi weerzien met oud-Zuiderbuur Henk van Limpt

Afgelopen weekend stond er voor Zuiderburen I geen competitiewedstrijd op het programma. Om toch in het ritme te blijven werd er door het bestuur een vriendschappelijke wedstrijd geregeld. Tegenstander betrof het team van oud-Zuiderbuur Henk van Limpt, die sinds dit seizoen de kleuren verdedigt van v.v. Hapert, waar hij deel uit maakt van het veteranenelftal.

De wedstrijd begon om 12 uur en het vriendschappelijke karakter werd nog eens extra benadrukt toen 'de veteranen' een eigen speler afstonden aan de Zuiderburen, vanwege personele problemen aan de kant van de 'geel-roden'. Ondanks het numerieke ondertal moest Zuiderburen I toch in staat geacht worden deze tegenstander te verslaan; toch gebeurde er iets wat dit seizoen nog niet vaak voorgekomen was.

Zuiderburen I kwam al zeer vroeg op achterstand. Na een kwartier werd deze achterstand alweer teniet gedaan, met de hulp van de tegenstander die een voorzet in eigen doel werkte. Hierna kwam team I van de Zuiderburen op 2-1, omdat de keeper van 'Hapert' een voorzet verkeerd taxeerde en deze prompt binnenviel.

Niet eens onverdiend kwam Henks team toch weer langszij: 2-2. Een penalty tegen het eind van de eerste helft zorgde ervoor dat Zuiderburen I toch met een voorsprong de rust in ging.
Na de thee kende de wedstrijd nog meer een open karakter, maar het team van Henk kwam er in tegenstelling tot voor de rust niet veel meer aan te pas. En zo liep Zuiderburen I vlot uit naar een 6-2 voorsprong. Hierna geloofden beide teams het wel en was het wachten op het laatste fluitsignaal zodat de kantine opgezocht kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *