Stem op v.v. de Zuiderburen bij Rabo ClubSupport

Trainingsbal

Rabo Clubsupport gaat weer van start. Om precies te zijn start de stemperiode op maandag 5 oktober. Met je stem kun je een bijdrage leveren aan de financiële ondersteuning die de Rabobank biedt aan regionale verenigingen. Iedere stem op v.v. de Zuiderburen is dus meer dan welkom.

Wat is Rabo ClubSupport precies?

Zoals je uit de naam op kunt maken is ClubSupport een initiatief van de Rabobank. De bank maakt zich sterk voor het regionale verenigingsleven door clubs en stichtingen te steunen met kennis, connecties en geld. Zo zet Rabobank de Kempen zich in voor clubs in haar werkgebied De Kempen, waarbinnen ook v.v. de Zuiderburen valt. Dit betekent ook dat onze vereniging onder andere een financiële opsteker tegemoet kan zien die valt onder de noemer Rabo ClubSupport. Hoeveel die geldelijke bijdrage bedraagt, wordt bepaald aan de hand van uitgebrachte stemmen door klanten en leden van de bank.
Eén van de voorwaarden die aan het initiatief van de Rabobank hangt, is dat we als vereniging een maatschappelijk, sportief, recreatief of cultureel doel hangen aan de financiële bijdrage.

Banner Rabobank Clubsupport

Wat is het bestedingsdoel van de Zuiderburen?

Eerste vereiste om kans te maken op een investering van de Rabobank is dat je je als club aan moeten melden voor deelname. Daarbij geldt de voorwaarde dat je aangeeft waar je extra (financiële) ondersteuning kunt gebruiken. Met andere woorden we moeten een bestedingsdoel formuleren.
Het bestedingsdoel van v.v. de Zuiderburen voor Rabo ClubSupport luidt:

In brede zin verbinding creëeren door (bourgondische) events te organiseren

Dat wil zeggen dat we het uiteindelijk uitgekeerde bedrag gebruiken om bijvoorbeeld bourgondische acties rondom wedstrijden te financieren of ons toernooi verder te professionaliseren.

Bbq bij de Zuiderburen bij de seizoensafsluiting in 2016

Hoe meer stemmen er uiteindelijk uitgebracht worden op onze club des te meer kunnen we besteden voor dergelijke events. Hiervoor doen we een beroep op onze leden, supporters en andere sympathisanten.

Hoe kan ik stemmen op de Zuiderburen?

Vanner Rabobank ClubsupportVanaf 5 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op regionale verenigingen. Stemmen worden uitgebracht via de Rabo bankieren app. Nadat je inlogt, druk je onderaan op Zelf regelen, vervolgens op Lidmaatschap en daarna kies je voor Clubsupport. Hier kun je maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging / stichting.
Om te kunnen stemmen moet je minimaal 12 jaar zijn, een Rabo betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Ben je wel klant bent, maar geen lid, dan kun je snel en kosteloos lid worden via onderstaande button.

Bedankt voor je stem(men)

Wij rekenen op stemmen van onze leden (die ook lid zijn van de Rabobank). Let op, stemmen kan pas vanaf maandag 5 oktober.
Uiteraard zijn stemmen van familieleden, vrienden, collega’s enz. ook meer dan welkom. Als club hebben we er enkel profijt van. Bij voorbaat dank voor iedere stem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *