Rob Louwers soeverein winnaar van de Zuiderburen EK-pool

Cheque voor de winnaar van de Zuiderburen EK-pool

Tijdens het afgelopen Europees kampioenschap voetbal organiseerden wij de Zuiderburen EK-pool. Het was de eerste keer dat we het voorspel-spel op touw zetten. De vereniging kan terugkijken op een geslaagde editie Een vervolg bij komende eindtoernooien is dan ook gegarandeerd.

Op 11 juni ging het spel van start met maar liefst 202 deelnemers. De spelers streden om een deel van de goed gevulde pot (€1020,-). Het doel was zoveel mogelijk punten behalen op basis van voorspellingen van uitslagen van de EK-wedstrijden. Daarnaast konden extra punten verdiend worden met bonusvragen.

Rob Louwers verdedigt eerste plek met verve

Na een maand voorspellen werd Rob Louwers glorieus winnaar van de pool. De nieuwbakken Zuiderbuur bezette voorafgaand aan de finale al de eerste plek in de ranking. In de wetenschap dat hij de uiteindelijke toernooiwinnaar niet meer correct kon hebben, was hij allerminst gerust op de eindoverwinning. Met het juist voorspellen van de Europees kampioen waren namelijk 10 extra punten te verdienen.
Net voor aanvang van de finale (Italië-Engeland) gokte Rob op een 1-1 eindstand van die titanenstrijd. Dat bleek een gouden zet, want hiermee bleef hij op de hoogste podiumplek. Hiermee verdient hij het mooie bedrag van €510,- (50% van de pot).

Rob krijgt de eerste prijs in de Zuiderburen EK-pool uitgereikt door voorzitter Frans

Rob krijgt de eerste prijs in de Zuiderburen EK-pool uitgereikt door voorzitter Frans

De nummers 2 (Mark Verstijnen) en 3 (Thijs Amting) gaan aan de haal met respectievelijk €357,- en €153,-. Hierbij feliciteren wij de winnaars met het behaalde resultaat.

Theun van den Borne kan zich opmaken voor avond Silent disco

Naast de geldprijzen was er ook een mooie prijs weggelegd voor de nummer 21 in de eindklassering. De nummer 21 van 2021 verzekerde zich namelijk van een gezellig silent huisfeestje aangeboden door Silent Disco de Kempen. Dat geluk is weggelegd voor Theun van den Borne.

Hierbij feliciteren wij ook Theun met zijn gewonnen prijs.

In 2022 komt er weer een voetbalpool van de Zuiderburen

De positieve reacties van deelnemers hebben er mede voor gezorgd dat de voetbalpool volgend jaar terugkomt. Hoewel het nog niet zeker is of Oranje zich überhaupt plaatst voor het aanstaande WK, geeft een pool sowieso een extra dimensie aan een eindronde. Genoeg reden om terug te komen. Het Zuiderburentoernooi is al jaren een begrip. De Zuiderburen EK/WK-pool is dat in wording. Komend jaar gaan we spelen via wk2022pool.nl. Hou onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *