[update] vrijdag 21 november: zuiderburen dropping

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

De herfst is weer in het land. Het wordt steeds kouder en 's avonds weer vroeg donker. Dus is het ook weer tijd voor de Zuiderburen dropping. Omdat wij als rustende leden toch een actieve bijdrage willen leveren aan de vereniging hebben we besloten om in navolging van vorig jaar ook dit jaar weer de organisatie op ons te nemen.

Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 21 november aanstaande. Dit keer verzamelen we rond 19.30 uur bij de Red Coral van waaruit we gedropt zullen worden op een geheime locatie. Vervolgens is het de bedoeling om met jouw groep de weg te vinden naar Herberg 'In den Bockenreyder', in de volksmond kortweg 'de Bockerijer' genoemd. Zoals je wellicht wel weet is dat in Esbeek.

De dropping is inclusief soep, bij aankomst op de plaats van bestemming. De drankjes die daarna genuttigd worden zijn voor eigen rekening. Rond de klok van 1 uur gaan we met de taxi weer terug naar Reusel. Diegenen die dan nog willen, kunnen daar nog het nachtleven induiken.
De kosten bedragen €4,50 per persoon en de aanhang is hierbij ook van harte uitgenodigd. Je kunt je opgeven via de link onderaan dit artikel. Hierbij kun je ook je keuze qua soep kenbaar maken. We hopen op een grote opkomst, zodat we er weer een gezellig Zuiderburen-avondje van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *