Voorzitter Frans wordt 30!

Op 2 november aanstaande wordt ik 30 jaar. Onder het motto 'Thirty, but still thirsty' geef ik een feestje op vrijdag 31 oktober bij onze kersverse sponsor, Taverne D'n ouwe brandtoren in Reusel. Hierbij nodig ik alle leden van v.v. de Zuiderburen van harte uit.

Zoals je wellicht op de affiche hiernaast hebt gezien heb ik gekozen voor een themafeest: Zebraparty. Ik stel het dan ook op prijs als iedereen in een zwart/wit gestreept tenue komt. Ook een cadeau kan ik wel waarderen, maar ik heb veel liever dat je iets in de pot stopt. De avond zal muzikaal omlijst worden door dj Ruud Jop.

Het feestje begint om 20.30 uur en eindigt rond de klok van 1.30 uur, maar er gaan al geruchten van een afterparty op een andere lokatie. Laat even weten of je erbij bent, zodat ik alles makkelijker kan regelen. Uiteraard is de aanhang ook van harte welkom, mits dit zich beperkt tot 1 partner per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *