Vrijdag 27 oktober: etentje bij de Tipmast

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Enkele weken geleden is na afloop van een competitiewedstrijd, onder het genot van een pilsje het idee ontstaan om een keer te gaan uiteten met de club. Vooral Ron van Gompel en Mark Bogaerts waren erg enthousiast en deze Zuiderburen II-spelers hebben zich dan ook opgeworpen als organisatiecomité.

Na verschillende eetgelegenheden afgewogen te hebben, is de Tipmast in Bladel uit de bus gekomen als meest geschikte locatie. Het etentje zal aanstaande vrijdag plaatsvinden en aanvangen om 19.00 uur. De kosten van de avond zijn geheel voor eigen rekening en deze bedragen €30,-. Hierbij is zowel het eten (lopend buffet) als het drinken inbegrepen.

De inschrijvingstermijn om je op te geven is ondertussen verstreken. Zoals je wellicht al gezien hebt, bestaat het gezelschap dat meegaat uit 23 man. We willen per fiets richting 'de Tipmast' gaan. Om zoveel mogelijk samen te fietsen is afgesproken om om half 7 samen te komen bij de splitsing Weijerend-Hamelendijk. De Zuiderburen die vanuit Bladel komen kunnen zich op de Bossingel bij de groep voegen. Zodra er meer nieuws is omtrent het teamuitje zul je het hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *