Wedstrijd duurt 1 minuut te lang

Afgelopen zondag heeft Zuiderburen I voor een gelijkspel moeten tekenen en heeft het tevens wat sportiviteit betreft enkele punten uit handen moeten geven. Opponent was dit keer 't Bronneke'.

Het was duidelijk dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden, maar desondanks kwam Zuiderburen I goed uit de pedalen en creëerde het een aantal goed uitgespeelde kansen. Deze werden voornamelijk opgezet door nieuwkomer Frank Kox, die samen met Dennis bekwaam combinatiespel afleverde op het middenveld. Helaas troffen deze het doel niet, en daar waar nodig stond de keeper op zijn plek.

Het Bronneke, dat vooral de eerste helft zeer degelijk speelde had de potentie op voorsprong te komen. Zij kwamen enkele keren zeer gevaarlijk voor het doel van Zuiderburen I, dat bezet werd door Ron Lavrijsen wegens afwezigheid van keeper Cees. Zonder kleerscheuren kwam de ruststand in beeld: 0-0.

De pauze leek de tegenstander geen goed te hebben gedaan. Zuiderburen I voerde de druk naar voren op en begon steeds aanvallender te spelen. ´t Bronneke' kwam in de problemen hoewel nog geen enkele kans benut werd. Tommy werd meerdere keren bereikt maar hij verzuimde in goede positie binnen te schieten. Wel gaf hij iets later vanaf de linkerflank bekwaam voor, maar met alleen Marco in de buurt week de verdediging van 't Bronneke' geen meter.

Nadien begon Frank een individuele loopactie maar hij stuitte tot ieders spijt op de keeper. Een gevaarlijke hoekschop van ’t Bronneke' werd door een aanvaller naast gekopt waardoor Zuiderburen I weer in balbezit kwam. Zonder Frank als aanspeelpunt op het middenveld omdat deze met een gele kaart 5 minuten van het veld gestuurd werd, kreeg Marco een diepe bal in de schoot geworpen. Hoewel ook hij tevoren de keeper niet passeerde lukte het hem deze keer wel: 1-0.

Met nog 10 minuten te gaan leek de wedstrijd gespeeld. Het einde kwam in zicht en de Zuiderburen leken de eerste wedstrijd van het seizoen te gaan winnen. Dit mocht echter niet waar zijn, toen ongeveer een minuut voor tijd geen rust gepakt werd door de keeper, die de bal in de schoot worp bij een tegenstander. Diezelfde man zag dat de keeper meters voor zijn goal stond en schoot buiten bereik van hem bekwaam binnen. De wedstrijd was gespeeld en eindigde in een 1-1 stand. Komende week rusten we uit en de daarop volgende zondag zal Zuiderburen I aantreden tegen 'de Bruintjes'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *