ZuiderBieren uitgesteld naar zondag 19 december

Trainingsbal

Morgen zou eindelijk bierproeverij ZuiderBieren weer eens doorgaan, maar helaas het mag nog steeds niet zo zijn. Als gevolg van de weer sterk oplaaiende Corona heeft het kabinet afgelopen vrijdag nieuwe maatregelen afgekondigd. Eén van die maatregelen is dat de horeca om 20:00u moet sluiten. De activiteitencommissie had dan ook geen andere optie dan het teambuildingsuitje uit te stellen.

Als nieuwe datum is gekozen voor 19 december aanstaande. Dit is een zondagmiddag. De aanvang van ZuiderBieren is dan 15:00u en het zal duren tot 20:00u. De locatie is ongewijzigd, dus we zien onze leden graag genoemde zondag bij XTRA SOCIAL.

Inschrijvingen blijven staan

De leden die zich reeds aangemeld hebben (en dus ook betaald hebben) hoeven niks te doen. De aanmeldingen blijven gewoon geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum, laat het dan weten aan de activiteitencommissie. Je krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort op je rekening.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor dit fantastische event, dan kan dat alsnog. Vul hiervoor onderstaand formulier in en betaal direct via iDeal. Zoals eerder aangekondigd is het inschrijfgeld €32,95 per persoon. Wijzigingen in het Coronabeleid daargelaten blijft het Coronatoegangsbewijs van kracht. Dus om deel te nemen aan de bierproeverij dien je bij binnenkomst het CTB te laten zien.

Coronatoegangsbewijs is verplicht voor bierproeverij ZuiderBieren

Uitstel betekent geen afstel

Als activiteitencommissie gaan we er vanuit dat uitstel van ZuiderBieren niet betekent dat een hoop leden afhaken. We willen dit mooie evenement in ere houden en zien jullie dan ook graag verschijnen bij XTRA SOCIAL op zondag 19 december om 15:00 uur.

Diverse hapjes bij bierproeverij Zuiderbieren
In samenspraak met Marieke, eigenaresse van het eetcafé, is er een mooie selectie gemaakt van speciaalbieren en zullen ook de hapjes in ruime mate vertegenwoordigd zijn. Uiteraard is er wijn voor diegenen die de goudgele rakkers liever links laten liggen. De wijntjes en biertjes die je buiten de proeverij drinkt, dienen ter plekke afgerekend te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *