Morgen zou eindelijk bierproeverij ZuiderBieren weer eens doorgaan, maar helaas het mag nog steeds niet zo zijn. Als gevolg van de weer sterk oplaaiende Corona heeft het kabinet afgelopen vrijdag nieuwe maatregelen afgekondigd. Eén van die maatregelen is dat de horeca om 20:00u moet sluiten. De activiteitencommissie had dan ook geen andere optie dan het teambuildingsuitje uit te stellen.

Als nieuwe datum is gekozen voor 19 december aanstaande. Dit is een zondagmiddag. De aanvang van ZuiderBieren is dan 15:00u en het zal duren tot 20:00u. De locatie is ongewijzigd, dus we zien onze leden graag genoemde zondag bij XTRA SOCIAL.

Inschrijvingen blijven staan

De leden die zich reeds aangemeld hebben (en dus ook betaald hebben) hoeven niks te doen. De aanmeldingen blijven gewoon geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum, laat het dan weten aan de activiteitencommissie. Je krijgt dan het inschrijfgeld teruggestort op je rekening.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor dit fantastische event, dan kan dat alsnog. Vul hiervoor onderstaand formulier in en betaal direct via iDeal. Zoals eerder aangekondigd is het inschrijfgeld €32,95 per persoon. Wijzigingen in het Coronabeleid daargelaten blijft het Coronatoegangsbewijs van kracht. Dus om deel te nemen aan de bierproeverij dien je bij binnenkomst het CTB te laten zien.