Zuiderburen dropping

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

In het kader van teambuilding, maar stiekem meer als reden om weer eens op zuip te gaan mee de club hebben onze rustende leden Yvonne en Ilse de taak op zich genomen om een dropping te organiseren. De bedoeling is dat deze doorgaat op vrijdag 9 november.

Iedereen wordt op die dag om 20.00 uur verwacht bij 'D'n ouwe brandtoren' van waaruit we weggebracht zullen worden. Vervolgens worden we ergens in 'the middle of nowhere' gedropt om daarna de weg terug te vinden naar ons startpunt. Hier zal iedereen verwelkomd worden met een kop soep. Er is keuze uit tomaten-, groente en erwtensoep. Iedereen wordt uiterlijk om 22.30 uur veilig terugverwacht, anders blijft er te weinig tijd over voor de 'avondactiviteit'"Image"

De deelnamekosten bedragen 3 Euro per persoon, maar de consumpties achteraf zijn voor eigen rekening. Je kunt je tot 19 oktober opgeven via onderstaande link (volgt later). Niet onbelangrijk om te weten is dat de aanhang ook uitgenodigd is om deel te nemen. Dus stel de organisatie niet teleur en geef je op, zo dat we er samen weer een memorabel avondje van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *