Zuiderburen I bewijst zichzelf geen dienst met 0-0

Trainingsbal

Zuiderburen I kon afgelopen zondag goede zaken doen in het bekertoernooi. Met al een overwinning op zak tegen 'de Stampers' en een gelijkspel tegen team 2 van de Zuiderburen zou winst tegen 'de Rodeho' vrijwel zeker een finaleplaats opleveren.

Een week eerder werd deze tegenstander kinderlijk eenvoudig weggezet, maar dit keer hielden beide goalies het doel schoon. Het elftal van Zuiderburen I was op verschillende plaatsen gewijzigd ten opziche van een week eerder. Ook het weer was totaal anders dan 7 dagen eerder. Op een gegeven moment hagelde het zelfs. Al met al kwam dit het spel niet ten goede.

Opmerkelijkste moment voor rust was de mistrap van Joost, die in de punt van de aanval speelde. Na de pauze bleef het weer slecht en ook het spel werd niet veel beter. 'De Rodeho' dreigde er nog met de winst vandoor te gaan, toen de spits alleen op Cees af kon. Met een perfecte sliding op de bal (hoewel menig Rodeho-speler het daar niet mee eens was) ontnam Mark de aanvaller de scoringskans.

Gescoord werd er ook niet aan de overzijde en met de brilstand op het scorebord zochten beide teams de kleedlokalen op. Door het gelijkspel zag Zuiderburen I 'de Stampers' passeren in de stand in de poule. Na de carnaval speelt Zuiderburen I voor de derde keer op rij tegen 'de Rodeho', dit keer is het een inhaalwedstrijd voor de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *