Zuivere hattrick tegen de Rodeho

Trainingsbal

Zonder tussenkomende tegenstanders trapte Zuiderburen I afgelopen zondag voor de derde keer op rij af tegen 'de Rodeho'. Maarliefst 4 goals werden er in deze hattrick gescoord door spelers van Zuiderburen I, tegenover 1 purple treffer.

Zelfs dit kon echter niet voorkomen dat 'de Rodeho' – in deze – op haar beurt, Zuiderburen I met 4 punten het bos in heeft gestuurd. Naar gelang deze derde wedstrijd vorderde tekenden zich steeds meer kansjes aan voor Zuiderburen I, welk team duidelijk het meeste initiatief toonde gedurende de gehele wedstrijd.

Helaas werd elke inzet al vroegtijdig en vaak net buiten het zestienmetergebied verstoord door de verdediging van 'de Rodeho', die evenals de voorgaande wedstrijd prima haar mannetje stond. Zo kwam Vlekkemans een aantal keer prima langszij en loste daaropvolgend schoten die door de goalie gemakkelijk te verwerken waren. Ook Stijn vervulde prima zijn rol als vleugelspeler en trok een aantal ballen erg lekker voor; helaas alleen dat de zwaarlijvige spitsen maar nauwelijks van de grond kwamen.

Daarnaast werd een terechte vrije trap van een twintigtal meter door Jannes ook niet verzilverd, omdat de bal verrassend lang onderweg was. En onze kleine vuurtoren pingelde meermaals geweldig door de verdediging tot(!) op de laatste man, die deze wedstrijd niet gepasseerd zou worden. Al bij al ging dan toch ook in deze derde ronde de meeste dreiging uit van Zuiderburen I, maargoed met een dooie mus maak je ook niemand blij.

Ook na de thee bleef Zuiderburen I aandringen bij het zestienmetergebied van de opponent. Zo kreeg Ron het een aantal keer op z’n heupen en mocht ook de inmiddels befaamde poederlijn op zestien meter afstand van de goal aan gaan raken. Waar zijn schoten normaliter ook ziedend hard zijn, hield de purple goalie het hoofd koel en zijn doel schoon.

Zelfs Marco kon na het aannemen van de bal ook meermaals geen vervolg geven aan zijn toch vaak goede aannames en wegdraaiingen. Toen Zuiderburen I het nog met 3 vrije trappen wilde proberen; en de kleine vuurtoren vocht voor wat hij waard was; maar telkens stuitte alles en iedereen op de dwarsligger die onder de dwarsligger stond; ja toen zakte de reporter z’n broek af. Eindstand 0-0 jonge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *