Zuiderburen I blijft ongeslagen

Trainingsbal

Afgelopen weekend trad team I van de Zuiderburen aan tegen 'de Valk', de trotse lijstaanvoerder in de competitie. Beide teams hadden tot nu toe geen enkele wedstrijd verloren en ook deze constatering stond ook na de partij nog recht overeind. De teams deelden namelijk de punten door met 0-0 gelijk te spelen.

Toch begonnen de 'geel-roden' goed aan de wedstrijd. Na een vijftal minuten kwam 'de Valk' goed weg toen de bal op de lat belandde, buiten het bereik van de keeper. Hierna golfde het spel wat op en neer, zonder dat er grote kansen werden gecreeërd door beide teams. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft had Frank iets moois in gedachte toen hij een voorzet vanaf de linkerflank meteen op de slof wilde nemen. Hij raakte de bal echter niet goed, waardoor deze spaarzame kans verloren ging.

Na de thee werd Ad, die de nog steeds gebleseerde Cees verving meer op de proef gesteld. Hij bewees echter een meer dan degelijke reservedoelman te zijn. Zo had hij telkens een gepast antwoord op afstandschoten en bij de gootste kans van 'de Valk', had hij het geluk aan zijn zijde. De mee opgekomen centrale verdediger van de lijstaanvoerder kreeg namelijk een uitgelezen mogelijkheid om vanaf een meter of 15 de score te openen. Hij schoot echter ruim over.
De Zuiderburen leken de controle even kwijt te raken, maar dit keer viel er gelukkig geen doelpunt meer in de slotfase, waardoor de stand bij aanvang ook de eindstand bleek: 0-0. Overmorgen mag het team zijn krachten meten met 'de Haoverekkers'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *