Zuiderburen I en Reuselcity delen punten

Trainingsbal

Zuiderburen I is er afgelopen zondag niet in geslaagd om te winnen tegen het tiental van 'Reuselcity'. Omdat Cees nog altijd geblesseerd is, begon Dennis wederom op doel. Verder stond Wim weer op de linksbackpositie en zat Joost de gehele wedstrijd zijn schorsing uit op de bank.

Direct na de aftrap nam zuiderburen I het initiatief en probeerde haar tegenstander onder druk te zetten. Omdat 'Reuselcity' erg scherp stond te verdedigen leidde dit tot weinig uitgespeelde mogelijkheden. Sterker nog; 'Reuselcity' kwam op 1-0 voorsprong. Een zondagsschot van ex-zuiderbuur Ruud van de Borne werd door een middenvelder van 'Reuselcity' in één keer op de slof genomen en zuilde over Dennis in de verre kruising.

Hierna zette de Zuiderburen nog een tandje bij, maar de grootste kansen vielen echter aan de andere kant, dan wel door hard werken van de 'Reuselcity' voorhoede, dan wel door persoonlijk falen van de Zuiderburen achtersten. Dit leidde gelukkig niet tot de 2-0.

Na de thee veranderde het spelbeeld langszaam. De zuiderburen konden meer pressie naar voren uitvoeren, maar ze bleven falen in de afronding. En toen de ietwat onzekere vijandelijke keeper eindelijk gepasseerd was, gaf de buitenspelstaande Tommy de bal een laatste tik, waardoor de scheidsrechter niets anders kon dan de goal afkeuren.

Het leek er op dat de bal er gewoon niet in wilde. Tot 5 minuten voor tijd, toen de kleinste man van het veld, Gijs, de bal na een scrimmage voor doel tegen de touwen wist te schieten. Zuiderburen I ging hierna nog op zoek naar de 3 punten, maar dit was te veel van het goede. De wedstrijd eindigde hiermee in 1-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *