Zuiderburen I heeft geen kind aan Reuselcity

Trainingsbal

Op eenvoudige wijze heeft Zuiderburen I gister op het Driesprongveld drie punten toegevoegd aan het totaal aantal punten. Na 10 minuten in de eerste helft was het Dennis, die zich steeds meer ontpopt als spelmaker, die de score opende. Vanaf een kleine 16 meter liet hij de keeper van 'Reuselcity' kansloos, hoewel deze de bal nog wel beroerde.

Harm, voor de verandering spelend vanaf de linkerkant, verdubbelde de score. Hij trok goed naar binnen en passeerde de keeper met een schuiver in de korte hoek. In deze periode had Zuiderburen I nauwelijks wat te duchten van de tegenstander. Eric Cox, deed ook nog een duit in het zakje. Uit een vrije trap van Martien, die hiermee zijn sublieme traptechniek etaleerde, kopte Eric zijn eerste seizoenstreffer achter de keeper.
Hierna namen de geel-roden wat gas terug en zowaar kreeg de verdediging, waarin Leon z'n rentree maakte, een tegengoal te verwerken. Uit een corner werd knap raakgekopt. Tot aan de rust bleef het daarna 3-1. De tweede helft werd de helft van spits Marco. Met een ware hattrick bracht hij de eindstand van 6-1 op het scorebord.

Het eerste kwartier was er nog weinig te beleven, maar binnen een tijdsbetek van 10 minuten trof Marco driemaal doel. De eerste twee waren op aangeven van de ingevallen Frans en de laatste op aangeven van Harm. Achterin hield de Zuiderburenverdediging, waarvan ook Willem in de tweede helft deel uit maakte, het doel schoon. De volgende wedstrijd zal moeilijker worden dan deze. Komend weekend wordt wederom op het Driesprongveld gespeeld. Tegenstander is dan thuisploeg 'de Driesprong', die tot nu toe erg goed presteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *