Zuiderburen I is ongeslagen status kwijt

Trainingsbal

Vandaag moest Zuiderburen I voor de derde keer dit seizoen aantreden tegen 'd'n Driesprong'. Na de eerste 2 wedstrijden makkelijk gewonnen te hebben (6-1 en 5-1) werd er deze keer verloren! Het werd 3-2 voor 'den Driesprong'. Zuiderburen I miste vandaag ook weer enkele spelers door blessures en afzeggingen.

Daar kwam nog bij dat Tommy voor de derde(!!) keer dit seizoen niet is komen dagen, wat er in resulteerde dat Michel mee moest doen. De wedstrijd begon rommmelig met veel balverlies. Al in de 2de minuut kwam 'den Driesprong' op voorsprong. Na een diepe bal kon hun spits de bal nog net aanraken, waardoor Cees op het verkeerde been stond en de bal het doel inrolde.

Toch zouden de Zuiderburen weer snel op gelijke hoogte komen. Mark ging goed door aan de linkerkant en legde de bal terug op Jannes, die met een geplaatst schot de keeper verraste. Het veldspel werd er echter niet veel beter van. Door de aanhoudende regen werd het veld ook steeds slechter waardoor goed combinatiespel niet mogelijk was.

Zuiderburen I kwamen halverwege de eerste helft toch op voorsprong. Na goed doorjagen van Jan verdedigde hun keeper gehaast uit en speelde de bal in de voeten van Frank. Die wist met deze kans wel raad en schoot de 2-1 binnen.Na rust was hetzelfde (slechte) spel te zien. 'Den Driesprong' kreeg wat meer kansjes en zou dan ook snel op 2-2 komen. Uit een onoverzichtelijke situatie kwam de bal bij één van hun spitsen en die schoot de gelijkmaker in.

Daarna kreeg Zuiderburen I nog enkele kansjes. Maar door goed keeperwerk en doordat een kopbal van Marco niet genoeg kracht had bleef het gelijk. 'Den Driesprong' wilde daar geen genoegen mee nemen en ging op zoek naar de winnende treffer. Die zou 10 minuten voor tijd ook vallen. Een schot op goal werd aangeraakt door Michel en via Cees ging de bal tegen de touwen.

Dit was het eerste (en hopelijk laatste) verlies van Zuiderburen I dit seizoen. Het was een wedstrijd om snel te vergeten en hopelijk wordt er volgende week beter en feller gevoetbald! Dan is 'Reuselcity' de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *