Zuiderburen I laat zich niet imponeren door Reuselcity

Trainingsbal

Afgelopen zondag om half 10 op het Driesprongveld bond Zuiderburen I de strijd aan met 'Reuselcity', dat deze competitie sterk begonnen was. Met een knap gelijkspel tegen 'de Valk' en een even zo knappe overwinning op 'de Rodeho' was het team namelijk nog ongeslagen.

Ook tegen Zuiderburen I toonde het team lef al moesten de spelers wel toezien dat Dennis uit een penalty de 1-0 scoorde. Deze stand werd vrij eenvoudig tot de rust vastgehouden. Na de thee kwam 'Reuselcity' op gelijke hoogte, maar hierbij moet wel gezegd worden dat het over geluk niet te klagen had. Een van richting veranderd schot zette Cees' vervanger Ad op het verkeerde been en de bal verdween in de uiterste hoek.

Dit was het teken, voor de mannen van Hans om een tandje bij te schakelen. De 2-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Wie anders dan 'de man in vorm' Frank, nam deze voor zijn rekening. Op 10 minuten van het einde deed Mark nog een duit in het zakje door kiezelhard raak te schieten. Hierna was het een kwestie van gecontroleerd uitspelen en indien mogelijk nog wat aan het doelsaldo doen.

Hier werd Zuiderburen I net als in de eerste helft bij geholpen door de tegenstander. Een onreglementaire charge in het strafschopgebied leverde Zuiderburen I namelijk de tweede penalty op. Ditmaal ging Rob achter de bal staan en hij deed hetzelfde als Dennis voor rust: raak schieten. Hiermee was de 4-1 eindstand een feit. Komende zondag speelt Zuiderburen I op het sportpark tegen de 'Red Coral', die deze zondag haar eerste punt binnen sleepte van het siezoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *