Zuiderburen I neemt horde Red coral met gemak

Trainingsbal

Met de zaterdag-wedstrijd tegen 'de Bruintjes' nog in de benen begon Zuiderburen I tegen rode lantaarn drager 'Red Coral' met een prima instelling. De geplaagde tegenstander werd vanaf het begin vast gezet op eigen helft wat al snel resulteerde in enkele kansen.

Jannes, die de laatste weken door gedreven spel furore maakt, wist zich wederom te manifesteren op het middeveld. Doelpunten machine Frank Kox werd in de spits gezet, dit keer bijgestaan door Jan v Limpt en Tommy. Het éérichtings verkeer betaalde zich uit toen een voorzet vanaf de flank door Mark Jansen bekwaam werd afgerond.

Toch kwam 'de Red' sporadisch uit hun schulp gekropen door afstand schoten van hun sterk spelende centrale middevelder.
Wederom was het Frank die de genade klap toedeelde door na een individuele actie de 2-0 aan te tekenen. Tommy die vandaag niet zo gelukkig was in zijn akties kreeg nog een dot van een kans op presenteerblaadje van Frank maar miste precisie. Het enige wat Zuiderburen I kwalijk genomen kon worden is dat het bij 2-0 bleef . Volgende week zondag belooft spektakel want dan speelt Zuiderburen I de derby tegen Zuiderburen II!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *