Zuiderburen I verliest aansluiting met de top

Trainingsbal

In tegenstelling tot vorige wedstrijden, die in de laatste minuten werden weggegeven waren tegen subtopper 'de Haoverekkers' de eerste minuten funest. Nog koud in het veld na het poseren voor de elftalfoto was het in de eerste minuut al raak.

Niet alert verdedigen noodzaakte Ron om een sliding te maken in het strafschop gebied. Tot ieders verbazing zag de arbiter opzettelijk hands en wees hij naar de stip. Dit cadeautje liet de tegenstander niet onbenut: 1-0. Dat beloofde een moeilijke wedstrijd te worden mede omdat Frank en Marco, samen goed voor 6 doelpunten, ontbraken.

Zuiderburen I had moeite met het winnen van duels en de Haoverekkers konden door een zorgvuldige opbouw altijd een vrije man vinden. Tweede doelpunt hing in de lucht en na een voorzet vanaf de flank kon een spits met wat fortuin intikken, met 2-0 achterstand als gevolg.

Mede door het inzetten van Dennis kwam er wat meer rust wat resulteerde in beter spel zonder echter gevaarlijk te worden op een paar afstandschoten na. Na rust bracht een droge schuiver de Haoverekkers op een riante 3-0. Toch zochten de 'geel-roden' de aanval; een teruggelegde bal werd door Erik Lemmens op de slof genomen, dit leek een kansloos schot ware het niet dat de goalie verast was en de bal in eigen goal stompte, 3-1.
Dit was dan ook meteen de einduitslag want Zuiderburen I was niet bij machte de score verder uit te breiden. Deze wedstrijd was er één om snel te vergeten maar doet ons tegelijk beseffen dat er voor ieder punt geknokt zal moeten worden en dat er vanaf het begin- tot aan het eindsignaal voluit gegaan moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *