Zuiderburen I verliest kansloos van ’t Bronneke

Trainingsbal

Het eerste team van de Zuiderburen heeft gisteren haar 3e wedstrijd van het seizoen verloren, na de eerste 2 gewonnen te hebben. Het betrof wederom een vriendschappelijke wedstrijd, want voor Zuiderburen I begint de competitie pas op 17 september. Om 11 uur traden Zuiderburen I en 'het Bronneke' op het sportpark tegen elkaar aan.

'Het Bronneke' was van het begin af aan beter en het was duidelijk dat de Zuiderburen het heel erg lastig gingen krijgen. Halverwege de eerste helft was de buitenspeler van het Bronneke tegenstander Martijn te snel af en wist bekwaam af te ronden. Dit bleek echter de enige keer te zijn dat de tegenstander het net wist te vinden, voor rust. Tel daarbij op dat Dennis tegen het eind van de eerste helft een gaatje in de rechter onderhoek wist te vinden. Kortom, er werd met een 1-1 stand gerust.

Na de thee werd er gewisseld van kant en kreeg de tegenstander het windvoordeel. Hierdoor werd het doel van de Zuiderburen bij tijd en wijle een ware schiettent. Aangezien de tegenstander echter veel faalde en gelegenheidsdoelman Ron Lavrijsen aardig zijn mannetje wist te staan, eindigde de wedstrijd ‘slechts’ in 3-1 voor 'het Bronneke'. Duidelijk was dat de kampioen van het afgelopen seizoen een maatje te groot was en topfavoriet is om de titel dit seizoen weer in de wacht te slepen.

Daar staat echter tegenover dat Zuiderburen enkele zekerheidjes als Frank en Marco mistte, anders had men zeker meer een vuist kunnen maken en misschien wel enkele goaltjes mee kunnen pikken. Komend weekend wordt er door de meeste Zuiderburen kermis gevierd en de week erop speelt Zuiderburen I dan eindelijk zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander is dan 'de Rodeho'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *