Zuiderburen I wint van de Bruintjes

Trainingsbal

Na een paar weken van afgelastingen en een korte winterstop mocht Zuiderburen I vandaag weer de wei in. Dat niet iedereen uit z’n winterslaap ontwaakt was bleek wel doordat Mark, Gijs en Stijn niet zijn komen opdagen!!! Doordat dispensatiespeler Michael wel met ons meedeed, hadden we toch 10 man om te beginnen aan de wedstrijd.

Maar omdat 'de Bruintjes' er hetzelfde voorstonden was het gewoon 10 tegen 10. In het begin was een beetje aftasten en kijken waar de ruimte op het veld lag. Na 5 minuten spelen zette Joost met een steekpassje Marco vrij voor de keeper. Hij ging alleen op de goal af, maar de keeper kon met een katachtige reflex de bal overtikken. De daaropvolgende corner werd door Erik Lemmens perfect voorgebracht en Ron kopte de bal buiten bereik van alles en iedereen hard binnen.

Hierna kregen de Zuiderburen nog enkele kansjes, maar Joost en Marco kwamen niet tot scoren. Al werd Marco wel 2 keer (al dan niet terecht) terug gevlagd voor buitenspel. Aan de andere kant kreeg Cees ook alleen maar een paar afstandsschoten te verwerken.

Na de (rooibos)thee bleef het spelbeeld hetzelfde, al kreeg 'de Bruintjes' wat meer kansen en gokte de geel-roden op een counter. De Zuiderburen-verdedigers kwamen echter zelden in de problemen en bleven hopen op een 2de treffer. Nu werd Paul een keer terug gevlagd voor buitenspel, terwijl hij duidelijk achter zijn tegenstander uitkwam!

Erik Lemmens, Ron en Jannes probeerden het nog een keer van afstand maar ook dat leverde geen doelpunt op. Zo werd Ron matchwinner en konden de ZB weer 3 punten bijschrijven. Komend weekend is 'de Stampers' de tegenstander voor Zuiderburen I.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *