Zuiderburen II en Red coral houden elkaar in evenwicht

Twee ballen

Voorafgaand aan de wedstrijd om de 'Tinus Tuut-troffee' speelden Zuiderburen II en de 'Red Coral' afgelopen zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd. Omdat de 'rood-zwarten' niet genoeg spelers op de been konden brengen, werd het team aangevuld door twee spelers van 'de Driesprong'.

Dit team was tevens de organisator van deze partij. Met Wil Lavrijsen als debuterende keeper begonnen de Zuiderburen redelijk. Er werd goed van het eigen doel afgespeeld en op het middenveld ontpopte Gijs Lavrijsen, van 'de Driesprong', zich als een balvaste speler, die de lijnen prima uit wist te zetten. Hij stond ook aan de basis van de openingstreffer. Zijn pass spleet de verdediging van de 'Red Coral' open, Renier nam de bal knap aan en rondde beheerst af.

Na rust had de 'Red Coral' het betere van het spel en kwam het dan ook verdiend op gelijke hoogte, hoewel er wel een buitenspel luchtje aan de goal zat. Het tweede doelpunt aan de kant van de Zuiderburen kwam van de aangever van het eerste doelpunt. Helaas scoorde de 'Red Coral' ook een tweede maal, waarmee de 2-2 eindstand een feit was.
Naast het belabberde spel in de tweede helft, was ook het uitvallen van Wil een minpuntje, omdat hij de hoop was voor het tweede team, om Willem in de eerste wedstrijden van de cmpetitie te vervangen, omdat hij een knie-operatie moet ondergaan. Komende zondag wacht de nummer twee van vorig seizoen, 'de Bruintjes'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *