Zuiderburen WK-pool van start

Zuiderburen WK-pool banner

Over ruim 2 maanden gaat het WK-voetbal van start. Voor de verandering in de winter omdat het plaatsvindt in het Qatar, waar het in de zomer simpelweg te warm is om te voetballen. Voor ons een goede reden om onze voetbalpool weer eens van stal te halen. Tijdens het Europees kampioenschap vorig jaar introducerden we onze online EK-pool en nu zijn we terug met de Zuiderburen WK-pool.

De Zuiderburen wk-pool wordt geheel online gespeeld

De Zuiderburen WK-pool, spelplezier gegarandeerd

Met onze pool richten we ons weer op voetballiefhebbers uit de Kempen, maar al wil je gewoon je geluk beproeven ook dan ben je meer dan welkom om deel te nemen. Vergeleken met onze EK-pool is dat nu nog makkelijker ook. We hebben het inschrijfgeld namelijk met 40% verlaagd. Meedoen kan nu voor €6,-. Hiervoor heb je een kleine maand lang plezier, vanaf 20 november. Want ongeacht of ons Oranje het goed doet, iedere wedstrijd is boeiend omdat je telkens weer goede zaken kunt doen in onze WK-pool. In totaal worden er aankomend WK 64 wedstrijden afgewerkt. Wat wordt jouw strategie? 

Meedoen met onze WK-pool is heel eenvoudig

Onze pool speel je geheel online via wk2022pool.nl en meedoen is heel simpel. Bekijk de uitleg in onderstaande video of volg de daaropvolgende stappen.

Ga naar wk2022pool.nl/inschrijven, completeer het inschrijfformulier en betaal het inschrijfgeld (€6,-) eenvoudig en snel via iDeal.

Klik op de link in de ontvangen mail (check voor de zekerheid je ongewenste mail) om een wachtwoord aan te maken. Vul het twee keer in en bevestig het door op de oranje knop te drukken.

Je kunt nu inloggen met je gekozen wachtwoord. Kies vervolgens voor Mijn voorspellingen om de uitslagen en antwoorden op bonusvragen in te voeren. Aanpassen kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

Kort na afloop zie je hoe je gescoord hebt voor de betreffende WK-wedstrijd. In de loop van het toernooi zie je in de ranking hoe je presteert t.o.v. je tegenstanders. Pas je nog voorspellingen aan en ga je voor die podiumplaats?

Maak je profielpagina persoonlijker door een avatar en omslagfoto toe te voegen. Zo zien je tegenstanders ook de persoon achter de prestatie. Als je wil kun je ook je leeftijd, levensmotto, favo club etc kwijt.

Strijd mee voor een mooi geldbedrag

Door mee te doen met de Zuiderburen WK-pool maak je kans op een mooi geldbedrag. Van het inschrijfgeld gaat de helft in de pot. Diegene die aan het eind van het WK bovenaan staat in de ranking ontvangt 50% van de inhoud. Voor de nummer 2 is 35% weggelegd en de 3e beste voorspeller ontvangt 15%.

Dit bedrag kan aardig oplopen, want bij elke nieuwe aanmelding komt er €3,- in de pot bij. Hoe je presteert ten opzichte van de andere deelnemers zie je zodra het WK start in de stand op wk2022pool.nl.

Een eigen sub-pool voor regionale clubs of bedrijven

Net als vorig jaar biedt onze voetbalpool weer de mogelijkheid mee te spelen in een eigen sub-pool. Een sub-pool is een onderdeel van de algehele wk-pool. Hierin speelt een select groepje in een onderlinge competitie. Deze groep kan bestaan uit aanhangers/ leden van een regionale voetbalclub, maar ook bedrijven kunnen een eigen sub-pool aanvragen.

Voor 15 regionale clubs hebben wij al standaard een pooltje aangemaakt. Het gaat daarbij om de onderstaande clubs:

 1. v.v. de Zuiderburen
 2. Reusel-sport/CoTrans
 3. HMVV
 4. v.v. Hulsel
 5. Bladella
 6. SDO ’39
 7. v.v. Netersel
 8. v.v. Hapert
 9. RKVV Casteren
 10. v.v. Hoogeloon
 11. Dosko ’32
 12. s.v. Tuldania
 13. v.v. EFC
 14. v.v. Vessem
 15. AVR ’69

Als je je inschrijft voor de WK-pool kun je direct aangeven dat je in één van deze sub-pools mee wilt spelen. Je blijft gelijktijdig meespelen in de algehele pool en dus ook meedingen naar een mooi geldbedrag aan het eind van de rit.

Bedrijfspool maken zonder gedoe

Bedrijven die graag een eigen sub-pool willen kunnen deze aanvragen via wk2022pool.nl/bedrijfspool-aanvragen. De exacte procedure voor een bedrijfspool is als volgt:

 1. Inventariseer op de zaak wie er allemaal mee wil doen;
 2. Vul het aanvraagformulier in met bedrijfsnaam en -logo, contactgegevens, deelnemers incl. e-mailadressen
 3. Wij maken jullie eigen bedrijfspagina in orde
 4. Wij importeren alle deelnemers in de WK-pool, waarna iedereen een persoonlijke mail krijgt met het verzoek een wachtwoord aan te maken
 5. Iedere deelnemer vult zijn voorspellingen in en de ranking wordt vanzelf zichtbaar in jullie eigen bedrijfspool na aanvang van het WK.
 6. Jullie ontvangen een factuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *